MASIGNCLEAN101

Παοκ Αεκ Πανο - Oi Opadoi Ths Partizan Anarthsan Pano Yper Toy Paok Soccerplus Gr

Παοκ Αεκ Πανο - Oi Opadoi Ths Partizan Anarthsan Pano Yper Toy Paok Soccerplus Gr. Συνολικά με τον παοκ σε 117 επίσημους αγώνες (77 για το πρωτάθλημα ελλάδας, 28 για το κύπελλο ελλάδας και 12 για το κύπελλο ουεφα), σημείωσε 63 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες (ποσοστό νικών: Το μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στη τούμπα και απεικόνιζε το noor 1, πέρασε τα στενά ελληνικά σύνορα, προκαλώντας αίσθηση και θαυμασμό και στην γειτονική ιταλία. Θα κρεμαστούν νέο πανό στην τούμπα; Ειναι γεματη αλβανους.ντρεπομαι που ειμαι αεκ.τουλαχιστον μη βρωμιζουνε το νεο μας γηπεδο με τετοια εμετικα πανο.απο καρδιας τους ευχομαι οτι χειροτερο. Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την εισβολή της αστυνομίας στο γήπεδο της τούμπας:

Φιλικό έπαιξε ο άρης με τον ολυμπιακό. Και η αεκ με τον ηρακλή βέβαια. Πανό στην τούμπα των φιλάθλων του παοκ αφιερωμένο στον γιώργο σαρασίδη Συνολικά με τον παοκ σε 117 επίσημους αγώνες (77 για το πρωτάθλημα ελλάδας, 28 για το κύπελλο ελλάδας και 12 για το κύπελλο ουεφα), σημείωσε 63 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες (ποσοστό νικών: Μπορεί κόσμος να μην επιτρέπεται στην τούμπα λόγω της πανδημίας, αλλά τα πανό είναι εκεί.οι οπαδοί του παοκ σήκωσαν ένα τεράστιο πανό κατά της κυβέρνησης και ένα μικρότερο κατά του παναγιώτη φασούλα στις κερκίδες.

Pano Mhnyma Ths Original 21 Sth Dioikhsh Pic Superleague Interwetten Aek Gazzetta Gr
Pano Mhnyma Ths Original 21 Sth Dioikhsh Pic Superleague Interwetten Aek Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Χωρίς ολιβέιρα η αεκ κόντρα στον παοκ. Το παιχνίδι του παοκ με την αεκ ξεκινά σε λίγη ώρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με τους οπαδούς του δικεφάλου να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους περσινούς χάρτινους πρωταθλητές. (photo) οι οπαδοί του παοκ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη μακεδονία. Στην τούμπα στρέφονται σήμερα όλα τα φώτα, καθώς στις 19:30 θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και τον ο Ένα πανό που κρέμεται κάτω από την εξέδρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του πανιωνίου έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ανθρώπων της αεκ. Ο παοκ πάλεψε αλλά η πρόκριση είχε χαθεί από την πυλαία. Δύο οπαδοί του παοκ, που εισέβαλαν στο γήπεδο την ώρα της αναγνωριστικής βόλτας των παικτών του ολυμπιακού, θέλησαν να τρολάρουν τα πανό που αναρτώνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μακεδονικό. Και η αεκ με τον ηρακλή βέβαια.

Μπορεί οι οπαδοί του παοκ να απουσιάζουν από την τούμπα για το ντέρμπι με τον ολυμπιακό λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό που ύψωσαν στις…

Τη στήριξή τους στον παοκ, με ένα πανό το οποίο αναρτήθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας τους με τη ράντνικ, εξέφρασαν οι οπαδοί της παρτιζάν, που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του δικεφάλου&… Η αεκ κοντράρεται με τον παοκ στο οακα (20:00) για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας. Στην τούμπα στρέφονται σήμερα όλα τα φώτα, καθώς στις 19:30 θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και τον ο Θα κρεμαστούν νέο πανό στην τούμπα; Μπορεί οι οπαδοί του παοκ να απουσιάζουν από την τούμπα για το ντέρμπι με τον ολυμπιακό λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό που ύψωσαν στις… Και η αεκ με τον ηρακλή βέβαια. Δύο οπαδοί του παοκ, που εισέβαλαν στο γήπεδο την ώρα της αναγνωριστικής βόλτας των παικτών του ολυμπιακού, θέλησαν να τρολάρουν τα πανό που αναρτώνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μακεδονικό. Συνολικά με τον παοκ σε 117 επίσημους αγώνες (77 για το πρωτάθλημα ελλάδας, 28 για το κύπελλο ελλάδας και 12 για το κύπελλο ουεφα), σημείωσε 63 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες (ποσοστό νικών: Ο παοκ πάλεψε αλλά η πρόκριση είχε χαθεί από την πυλαία. Το μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στη τούμπα και απεικόνιζε το noor 1, πέρασε τα στενά ελληνικά σύνορα, προκαλώντας αίσθηση και θαυμασμό και στην γειτονική ιταλία. Φιλικό έπαιξε ο άρης με τον ολυμπιακό. Ειναι γεματη αλβανους.ντρεπομαι που ειμαι αεκ.τουλαχιστον μη βρωμιζουνε το νεο μας γηπεδο με τετοια εμετικα πανο.απο καρδιας τους ευχομαι οτι χειροτερο. Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την εισβολή της αστυνομίας στο γήπεδο της τούμπας:

Χωρίς ολιβέιρα η αεκ κόντρα στον παοκ. Ένα πανό που κρέμεται κάτω από την εξέδρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του πανιωνίου έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ανθρώπων της αεκ. Το απίστευτο πανό για τη μακεδονία στο «παλατάκι»! Μπορεί οι οπαδοί του παοκ να απουσιάζουν από την τούμπα για το ντέρμπι με τον ολυμπιακό λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό που ύψωσαν στις… Η άδεια τούμπα και τα δύο πανό (pics) δύο πανό δεσπόζουν στην άδεια τούμπα που σε τίποτα δεν θυμίζει τα ντέρμπι του παρελθόντος, σε ένα.

To Pano Twn Filwn Toy Paok Gia Th Makedonia Kai Pali Sthn Toympa Pics In Gr
To Pano Twn Filwn Toy Paok Gia Th Makedonia Kai Pali Sthn Toympa Pics In Gr from www.in.gr
Συνολικά με τον παοκ σε 117 επίσημους αγώνες (77 για το πρωτάθλημα ελλάδας, 28 για το κύπελλο ελλάδας και 12 για το κύπελλο ουεφα), σημείωσε 63 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες (ποσοστό νικών: Ο παοκ πάλεψε αλλά η πρόκριση είχε χαθεί από την πυλαία. Όταν η ασπρόμαυρη κερκίδα αφήνει το στίγμα της. Η αεκ κοντράρεται με τον παοκ στο οακα (20:00) για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας. Δύο οπαδοί του παοκ, που εισέβαλαν στο γήπεδο την ώρα της αναγνωριστικής βόλτας των παικτών του ολυμπιακού, θέλησαν να τρολάρουν τα πανό που αναρτώνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μακεδονικό. Πανό στην τούμπα των φιλάθλων του παοκ αφιερωμένο στον γιώργο σαρασίδη Πάντα φιλικό παίζουν όπως κι ο παοκ με τον παναθηναϊκό παίζει φιλικό σε κάθε ευκαιρία. (photo) οι οπαδοί του παοκ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη μακεδονία.

Μπορεί οι οπαδοί του παοκ να απουσιάζουν από την τούμπα για το ντέρμπι με τον ολυμπιακό λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό που ύψωσαν στις…

Το μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στη τούμπα και απεικόνιζε το noor 1, πέρασε τα στενά ελληνικά σύνορα, προκαλώντας αίσθηση και θαυμασμό και στην γειτονική ιταλία. Φιλικό έπαιξε ο άρης με τον ολυμπιακό. Το παιχνίδι του παοκ με την αεκ ξεκινά σε λίγη ώρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με τους οπαδούς του δικεφάλου να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους περσινούς χάρτινους πρωταθλητές. Συνολικά με τον παοκ σε 117 επίσημους αγώνες (77 για το πρωτάθλημα ελλάδας, 28 για το κύπελλο ελλάδας και 12 για το κύπελλο ουεφα), σημείωσε 63 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες (ποσοστό νικών: Όταν η ασπρόμαυρη κερκίδα αφήνει το στίγμα της. Ένα πανό που κρέμεται κάτω από την εξέδρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του πανιωνίου έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ανθρώπων της αεκ. Η άδεια τούμπα και τα δύο πανό (pics) δύο πανό δεσπόζουν στην άδεια τούμπα που σε τίποτα δεν θυμίζει τα ντέρμπι του παρελθόντος, σε ένα. Χωρίς ολιβέιρα η αεκ κόντρα στον παοκ. Η αεκ κοντράρεται με τον παοκ στο οακα (20:00) για τα ημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας. Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την εισβολή της αστυνομίας στο γήπεδο της τούμπας: Μπορεί κόσμος να μην επιτρέπεται στην τούμπα λόγω της πανδημίας, αλλά τα πανό είναι εκεί.οι οπαδοί του παοκ σήκωσαν ένα τεράστιο πανό κατά της κυβέρνησης και ένα μικρότερο κατά του παναγιώτη φασούλα στις κερκίδες. Η παρουσία του εισαγγελέα, το πανό, οι απορίες γύρω από την υπόθεση και ο έντονος εκνευρισμός του παοκ που επιλέγει να κρατά χαμηλούς. Ειναι γεματη αλβανους.ντρεπομαι που ειμαι αεκ.τουλαχιστον μη βρωμιζουνε το νεο μας γηπεδο με τετοια εμετικα πανο.απο καρδιας τους ευχομαι οτι χειροτερο.

Το παιχνίδι του παοκ με την αεκ ξεκινά σε λίγη ώρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με τους οπαδούς του δικεφάλου να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους περσινούς χάρτινους πρωταθλητές. Πανό για τον τελικό του κυπέλλου στο ματς του βόλεϊ οι οπαδοί του παοκ ύψωσαν πανό διαμαρτυρίας για την απόφαση της πολιτείας ο τελικός του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με την αεκ να διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Η παρουσία του εισαγγελέα, το πανό, οι απορίες γύρω από την υπόθεση και ο έντονος εκνευρισμός του παοκ που επιλέγει να κρατά χαμηλούς. Θα κρεμαστούν νέο πανό στην τούμπα; Πανό στην τούμπα των φιλάθλων του παοκ αφιερωμένο στον γιώργο σαρασίδη

To Pano Twn Opadwn Ths Aek Enantion Fifa Kai Uefa Kerkida Net
To Pano Twn Opadwn Ths Aek Enantion Fifa Kai Uefa Kerkida Net from www.kerkida.net
Και η αεκ με τον ηρακλή βέβαια. (photo) οι οπαδοί του παοκ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη μακεδονία. Θα κρεμαστούν νέο πανό στην τούμπα; Η άδεια τούμπα και τα δύο πανό (pics) δύο πανό δεσπόζουν στην άδεια τούμπα που σε τίποτα δεν θυμίζει τα ντέρμπι του παρελθόντος, σε ένα. Ένα πανό που κρέμεται κάτω από την εξέδρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του πανιωνίου έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ανθρώπων της αεκ. Ο πορτογάλος βγήκε νοκ άουτ από τον δεύτερο ημιτελικό. Δύο οπαδοί του παοκ, που εισέβαλαν στο γήπεδο την ώρα της αναγνωριστικής βόλτας των παικτών του ολυμπιακού, θέλησαν να τρολάρουν τα πανό που αναρτώνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μακεδονικό. Το μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στη τούμπα και απεικόνιζε το noor 1, πέρασε τα στενά ελληνικά σύνορα, προκαλώντας αίσθηση και θαυμασμό και στην γειτονική ιταλία.

Μία μέρα όπως τα γενέθλια του παοκ, κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το βασικό στοιχείο της ομάδας, που δεν είναι άλλο από τους οπαδούς της, που σίγουρα κατέχουν την κορυφή.

Πανό στην τούμπα των φιλάθλων του παοκ αφιερωμένο στον γιώργο σαρασίδη Ένα πανό που κρέμεται κάτω από την εξέδρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του πανιωνίου έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ανθρώπων της αεκ. Η άδεια τούμπα και τα δύο πανό (pics) δύο πανό δεσπόζουν στην άδεια τούμπα που σε τίποτα δεν θυμίζει τα ντέρμπι του παρελθόντος, σε ένα. Χωρίς ολιβέιρα η αεκ κόντρα στον παοκ. Το παιχνίδι του παοκ με την αεκ ξεκινά σε λίγη ώρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με τους οπαδούς του δικεφάλου να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους περσινούς χάρτινους πρωταθλητές. Το μεγάλο πανό που αναρτήθηκε στη τούμπα και απεικόνιζε το noor 1, πέρασε τα στενά ελληνικά σύνορα, προκαλώντας αίσθηση και θαυμασμό και στην γειτονική ιταλία. Πάντα φιλικό παίζουν όπως κι ο παοκ με τον παναθηναϊκό παίζει φιλικό σε κάθε ευκαιρία. Για τον παοκ μείωσε, προσωρινά, ο βούκιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όταν η ασπρόμαυρη κερκίδα αφήνει το στίγμα της. «μ… πανο, άντε γαμ… εσύ κι ο κλάτενμπεργκ»! Δύο οπαδοί του παοκ, που εισέβαλαν στο γήπεδο την ώρα της αναγνωριστικής βόλτας των παικτών του ολυμπιακού, θέλησαν να τρολάρουν τα πανό που αναρτώνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μακεδονικό. Μπορεί κόσμος να μην επιτρέπεται στην τούμπα λόγω της πανδημίας, αλλά τα πανό είναι εκεί.οι οπαδοί του παοκ σήκωσαν ένα τεράστιο πανό κατά της κυβέρνησης και ένα μικρότερο κατά του παναγιώτη φασούλα στις κερκίδες. Φιλικό έπαιξε ο άρης με τον ολυμπιακό.

Συνολικά με τον παοκ σε 117 επίσημους αγώνες (77 για το πρωτάθλημα ελλάδας, 28 για το κύπελλο ελλάδας και 12 για το κύπελλο ουεφα), σημείωσε 63 νίκες, 28 ισοπαλίες και 26 ήττες (ποσοστό νικών: παοκ αεκ. Ο πορτογάλος βγήκε νοκ άουτ από τον δεύτερο ημιτελικό.
Share This :